You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Wczytywanie...

Sprawdź Politykę prywatności aby uzyskać więcej informacji.

Wspieranie rozwoju dzieci to nasza misja.

Fundacja Edukacja dla Przyszłości jako organizacja pozarządowa działająca w obszarze edukacji podważa tradycyjny pogląd o konwencjonalnym podziale ludzkiego życia na trzy etapy: szkołę, pracę i odpoczynek w okresie starości.

Naszym zdaniem, edukacja przedszkolna jest pierwszym ogniwem kształcenia, przygotowującym jednostkę do dalszej, stałej aktywności edukacyjnej. Z tego powodu dokładamy wszelkich starań, aby promować i tworzyć jak najlepsze warunki dla rozwoju dzieci.

W związku z powyższym misją Fundacji Edukacja dla Przyszłości jest odpowiadanie na niezaspokojone potrzeby społeczne, w tym szczególnie potrzeby edukacyjne poprzez edukację realizowaną na terenie całej Polski.

W naszych codziennych działaniach skupiamy się nad poszukiwaniem – tego co inspiruje, cieszy, ale i rozwija. Nasze zajęcia projektujemy i tworzymy w celu wspierania rozwoju - kreatywności dzieci, nie zapominając o tym, że edukacja przedszkolna to najlepszy moment aby dziecko doświadczało przez zabawę.

Zajęcia dodatkowe to świetny sposób na rozwijanie umiejętności dziecka pod okiem fachowców. Prowadzone przez nas zajęcia mają na celu integrację społeczną dziecka. Malec ma szansę przebywać z dziećmi o podobnych zainteresowaniach, uczy się współpracować w zespole i wyrażać się wśród różnych ludzi. Podczas zajęć dziecko nie tylko pracuje nad swoim talentem, ale także ćwiczy umiejętność życia społecznego, sztukę negocjacji, przyjmowanie pochwał i krytyki.

Statut

Sprawozdania finansowe: